top of page
BURNOUT.jpg

Burn-out

Een goede begeleiding door iemand die weet
en begrijpt wat je doormaakt is erg belangrijk.
BACKGROUND-TARIEF-2.jpg

Bedankt voor de inzending!

Wil je snel contact? Voer je e-mailadres in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Er is sprake van een toenemende incidentie van personeel in de zorg met een burn-out. Er lijken hiervoor meerdere oorzaken aan te wijzen, zoals de toegenomen administratie, protocollen en visitaties, alsmede de toegenomen prestatiedruk en de rol van social media daarbij. Daarnaast combineert een toenemend aantal jonge zorgmedewerkers hun baan met onregelmatige werkuren met het stichten van een gezin, vaak al in de opleidingstijd.

.

Al deze ballen hooghouden wordt simpelweg te veel. De continue stress die je ervaart kan uiteindelijk leiden tot verlies van plezier hebben in je werk, energieverlies, burn-out of zelfs een depressie.

Bedenk dat het altijd goed is in een vroeg stadium ook je bedrijfsarts in te schakelen, deze is van essentieel belang mocht de (dreigende) burn-out tot uitval leiden. Hiernaast kun je bij de bedrijfsarts ook informeren of coachingsessies vergoed zouden kunnen worden.

COACHING TRAJECT

Als je bij mij een coachingtraject start, gaan we eerst samen evalueren hoe ernstig je symptomen zijn. In je dedoktercoach VREST-dossier zitten diverse vragenlijsten om dat te kunnen beoordelen.

Het is ook goed om te kijken naar wat voor jou de meest stress opleverende factoren zijn door middel van het stressdagboek.

Natuurlijk is het ook essentieel om een eventuele depressie uit te sluiten. Maar gelukkig bevinden de meesten van mijn coachees zich in een beginstadium: ze merken dat de  werk-privébalans niet meer goed is, dat er geen tijd meer is voor ontspanning of bezoek aan vrienden en familie.

Door middel van het Levenswiel kunnen we dat samen in kaart brengen en doelen opstellen hoe je die balans zou kunnen verbeteren. Wat zijn je opties, wat zijn daarvan de voor-en nadelen en wat ga je daadwerkelijk doen.

Bij een ernstige burn-out is vooral rust en ontspanning natuurlijk extreem belangrijk en zal een coachingtraject ook langer (enkele maanden) kunnen duren. Het is dan, zoals ik eerder zei, extreem belangrijk het traject ook door de bedrijfsarts te laten begeleiden.

Aanmelden coachtraject

Meld je hier aan voor een coachtraject, vervolgens plannen we een intakegesprek in. Dit kan zowel live op locatie of per zoom, naar wat je zelf het prettigst/handigst vindt.

  • Het is altijd mogelijk live sessies en online sessies af te wisselen.

  • En heb je het gevoel na minder dan 10 sessies je gestelde coachvraag grotendeels te hebben behaald? Alleen maar mooi! Je krijgt dan vanzelfsprekend alleen een factuur voor de gevolgde sessies.

  • Na elk traject kun je een losse sessie boeken. 

Bedankt voor de inzending!

Tarieven Coachingtrajecten

Coachtraject
10 sessies

Coachtraject
1 sessie

Studenten/

Coassistenten

€  750.- 

Studenten/

Coassistenten

€  85.-  uur

Overige 

zorgprofessionals

€  850.- 

Overige

zorgprofessionals

€  95.-  uur

Coachingtrajecten
5 sessies

Studenten/

Coassistenten

Overige

zorgprofessionals

€  400.-  

€  450.-  

Solliciteren

Sollicitatiebrief en cv begeleiding per mail.

Eenmalig

€ 50.-  

Oefenen sollicitatiegesprek

Studenten/

Coassistenten

€ 85.-  uur

Overige

zorgprofessionals

€ 95.-  uur

Ieder coachingstraject is persoonlijk en op maat. Afhankelijk van de functie die je hebt zijn daar bijpassende trajecten voor.

Heb je vragen en/of wil je meer informatie,

neem dan contact met mij op.

bottom of page