top of page
rieview-4.jpg

Solliciteren

Heb je hulp nodig bij het schrijven en/of nakijken van je sollicitatiebrief? Ik help je hier graag bij. Daarnaast is het ook mogelijk om samen je sollicitatiegesprek te oefenen.

BACKGROUND-TARIEF-2.jpg

Bedankt voor de inzending!

Wil je snel contact? Voer je e-mailadres in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

SOLLICITEREN

Heb je hulp nodig bij het schrijven en/of nakijken van je sollicitatiebrief?

Ik help je hier graag mee. Los van de indeling/inhoud en grammatica helpt het vaak ook dat ik mee kan kijken hoe je brief of bepaalde zinnen daarin overkomen.

Zelf heb je de brief dan al zo vaak overgelezen dat er een blinde vlek kan ontstaan voor bijvoorbeeld juist te veel, of helemaal geen persoonlijke noot of informatie.

Daarnaast kijk ik dan natuurlijk ook naar je cv.

Sommige informatie daarin kan soms beter op de voorgrond/op een andere plaats staan. Hobby’s toevoegen kan goed en soms van meerwaarde zijn, maar als dat bijvoorbeeld wandelen of televisiekijken is kun je het misschien net zo goed achterwege laten.

Dan bijvoorbeeld juist wel weer toevoegen dat je een jaar in het buitenland iets totaal anders hebt gedaan, wat niet aan je vak is gerelateerd.

Je kunt je sollicitatiebrief met cv dan eenvoudig naar mij mailen en krijgt hem dan met suggesties binnen 1 week terug.

SOLLICITATIEGESPREK

Naast het oefenen met solliciteren binnen een bij mij lopend coachtraject, kun je ook speciale sessie(s) volgen om je sollicitatiegesprek te oefenen. Door goed te oefenen hoe je overkomt, je motivatie kunt verduidelijken en hoe je kunt reageren op moeilijk gestelde vragen, ga je je sollicitatie zelfverzekerder tegemoet. Vaak is 1 uur hiervoor voldoende, maar dit kan zo nodig uitgebreid worden.

Aanmelden coachtraject

Meld je hier aan voor een coachtraject, vervolgens plannen we een intakegesprek in. Dit kan zowel live op locatie of per zoom, naar wat je zelf het prettigst/handigst vindt.

  • Het is altijd mogelijk live sessies en online sessies af te wisselen.

  • En heb je het gevoel na minder dan 10 sessies je gestelde coachvraag grotendeels te hebben behaald? Alleen maar mooi! Je krijgt dan vanzelfsprekend alleen een factuur voor de gevolgde sessies

  • Na elk traject kun je een losse sessie boeken. 

Bedankt voor de inzending!

Tarieven Solliciteren

Solliciteren

Oefenen sollicitatiegesprek

Sollicitatiebrief en cv begeleiding per mail.

Eenmalig

Studenten/

Coassistenten

€ 85.-  uur

€ 50.-  

Overige

zorgprofessionals

€  95.-  uur

Ieder coachingstraject is persoonlijk en op maat. Afhankelijk van de functie die je hebt zijn daar bijpassende trajecten voor.

Heb je vragen en/of wil je meer informatie,

neem dan contact met mij op.

bottom of page